DIA MUNDIAL DE L' ACTIVITAT FÍSICA

 Avui dia 6 d’abril, es el Dia Mundial de l’Esport o Activitat Física!

Sabem que l’esport és un element molt important per fomentar un entorn amb tolerància, cooperació i salut, ja que amb la seva pràctica es potencien valors com el treball en equip i el compliment de les normes.

Amb aquest dia, és vol aprofitar i promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de la salut i benestar.

Aquest any el lema és “Mou la vida”. A causa de la pandèmia, aquests dos últims anys, ens aquests darrers anys, els nostres hàbits de feina i oci han hagut de canviar.


Des de la Generalitat de Catalunya se’ns anima a fer i dur a terme accions individuals o en grup durant aquest mes d’abril. Activitats com caminar, anar en bicicleta, utilitzar les escales, nedar, ballar, ioga, pilates, entre moltes altres activitats, són important practicar-les! Us proposen que:

1.       Enregistreu la vostra activitat al web. De forma individual o en grup

2.       Feu difusió de l’activitat i dels missatges a les xarxes socials amb les etiquetes #DMAF2022 #moulavida#gentactiva.

Per una altra banda, des del Casal de Joves us recordem que és molt important fer esport i mantener-se actiu/va cada dia de l’any. Millorem la nostra salut i la qualitat de vida enfront del sedentarisme, un dels grans enemics de la nostra societat.

A continuación adjuntem una imatge on veure 10 trucs per fer més activa la teva vida!


MOU-TE!

https://www.instagram.com/p/CcAGFx3lihh/



Comentaris

Entrades populars