MOBILITAT INTERNACIONAL

Arriba el final de curs i, amb ell, l’última publicació de l’edició 2020-21 al nostre blog. Tots tenim moltes ganes d’estiu i alguns de vosaltres ja tanqueu l’etapa dels estudis obligatòris. Ara, doncs, se us obre un món de possibilitats i és justament per aquest motiu que us volem informar sobre un servei al qual pertany el Casal de Joves i que us permet explorar món, us parlem de la MOBILITAT INTERNACIONAL.


El servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme és un projecte impulsat per 24 ajuntaments amb el suport i coordinació del Consell Comarcal del Maresme. Vol ser punt de referència per a aquelles persones joves que volen fer una estada a l’estranger, existint un ampli ventall d’opcions, d’entre les quals destaquen:

·         Realitzar estudis a l’estranger.

·         Treballar amb una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc.

·         Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació.

·         Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.)

·         Participar en projectes juvenils (intercanvis, formacions internacionals, etc.)

Des del Servei s’ofereix:

·    Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que les persones joves tenen al teu abast per fer una estada en un altre país. Les persones interessades reben informació personalitzada a l’Assessoria Presencial, on una professional especialitzada en mobilitat internacional per a joves facilita informació ajuda a concretar i donar forma i donar forma als projectes de cada jove. També facilita informació dels aspectes més transversals i pràctics de la mobilitat en un país concret (visats, DNI, allotjament, prestació d’atur, seguretat social, impostos, xarxes de suport, etc.).

·     Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves.

·   Butlletí Mensual de Mobilitat Internacional jove, amb notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en una altre país. Aquí podeu consultar el darrer que s’ha publicat:

https://issuu.com/mobilitatjove/docs/202106-butlleti-juny

Aquí us deixem un petit vídeo resum de tot el que podeu trobar al servei, no us el perdeu:




A més a més, recordeu que al Casal de Joves també podeu venir a fer-vos el carnet d’alberguista i el d’estudiant internacional! Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us explicarem com! J Amb ells tindreu accés a un munt de descomptes! ;) 


I ja per acabar, us deixem un quizziz per veure si us ha quedat tot clar :) 

LINK: https://quizizz.com/join?gc=50076794

MOLT BON ESTIU A TOTHOM I FINS AVIAT!!!

Comentaris

Entrades populars