DIA MUNDIAL SENSE ALCOHOL

 

Avui dediquem la nova entrada al nostre blog al Dia Mundial Sense Alcohol, una data que es celebra el proper 15 de novembre amb la intenció de sensibilitzar i conscienciar sobre els riscos associats al consum d'aquesta substància. Amb aquesta finalitat, el Casal de Joves ens sumem a la campanya que impulsa la Generalitat #responsabilitatdetothom.


L'alcohol forma part de la nostra cultura. De fet, és la droga legal més consumida i acceptada a la nostra societat, però sabíeu que és una de les que més problemes socials i sanitaris genera? Beure alcohol de forma habitual, especialment quan parlem d'adolescents, pot comportar greus conseqüències que poden afectar la salut a nivell físic, psíquic i social. Aquí us en deixem alguns exemples:



La saviesa popular diu moltes coses sobre l’alcohol, però no sempre aquesta informació és certa ni de fiar. Per això us hem preparat un seguit de mites per posar-vos a prova, sabreu respondre’ls correctament? Vegem-ho!

(Per accedir a la infografia interactiva visitar el link:

https://view.genial.ly/5f895c800c94bc0d0ada02c5/learning-experience-challenges-mites-sobre-lalcohol)

Hem parlat de les conseqüències de beure alcohol però, saps quant es considera beure massa? Aquí en tens les indicacions:



I tu? Alguna vegada t’has aturat a pensar quant alcohol beus? Valora-ho responent a l’alcoholòdrom de la Clara.info:

http://laclara.info/autotest-alcohol/

Per últim us deixem un vídeo que han fet uns joves com vosaltres per sensibilitzar sobre l’ús de begudes alcohòliques i els seus riscos associat, Rumba a tu son!

https://youtu.be/HfKzKmC1Ft8

I recorda, si beus, fes-ho amb moderació!!


Comentaris

Entrades populars