DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ

Cada any, des del 1979, es celebra el 16 d’octubre el Dia Mundial de l’Alimentació.

Seguir una dieta saludable i equilibrada és fonamental per la nostra salut, per això hem destinat una nova entrada al nostre blog a parlar sobre aquesta temàtica i us hem preparat un seguit d’informació al respecte!

Tots hem sentit a parlar moltes vegades de la piràmide de l’alimentació, oi? Però sabríeu col·locar correctament cada element al seu lloc en funció del consum recomanat?

Us desafiem a posar-vos a prova! Podeu realitzar l’activitat clicant aquest link:

http://www.5aldia.es/5-al-dia-a-casa/la-piramide-dels-aliments/joc-piramide-alimentaria/

Ha estat fàcil, oi? Però per si necessiteu refrescar una mica la informació, no us perdeu les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya!



Com sabeu, s’aconsella realitzar 5 àpats al dia, essent un dels més important l’esmozar. I vosaltres, esmorzeu cada dia abans de sortir de casa per anar a l’institut? O sou dels que s’ho salta dient que no teniu gana a aquella hora, que no teniu temps de preparar-lo o bé que esmorzant a l’hora del pati ja n’hi ha prou? 

Heu de tenir en compte que...

Per això us proposem 6 fórmules d’esmorzar molt bones i gustoses, preparar-les us costarà menys de 5 minuts!

I per acabar, us deixem alguns consells i tips sobre com ha de ser un àpat complert, què és millor picar entre hores si tenim gana i sobre com evitar els aliments processats ;) 








Demostreu ara que sou uns experts en alimentació responent les preguntes del nostre quizz!

Link: https://quizizz.com/join?gc=26908552






Comentaris

Entrades populars