BENVINGUTS AL PIDCES VIRTUAL DE LES HORES DEL PATI DELS DILLUNS!

Molt bones a tots i totes i sigueu molt benvinguts al PICDES (Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària) virtual! 

Aquest projecte de la Diputació de Barcelona fa 12 anys que s’aplica al nostre poble i el realitzem a les hores del pati dels dilluns de forma quinzenal als centres on es cursa la ESO, Batxillerat i/o Cicles Formatius, esdevenint una antena del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) del Departament de Joventut. D’aquesta manera, les dinamitzadores del Casal de Joves us portem informació de tot allò que pugui ser del vostre interès (salut, formació, treball, mobilitat internacional, cultura i lleure…) i celebrem amb vosaltres diferents dies mundials relacionats amb la salut fent activitats de conscienciació i prevenció.  

Aquest curs 2020-21 però, degut a la situació sanitària arrel de la COVID-19, i com a mesura preventiva per reduir al màxim els contactes, el PIDCES presencial s’ha transformat i estrena nou format virtual i telemàtic vehiculat a través d’aquest blog! La Sònia i la Mercè, les dinamitzadores del Casal, us atendrem des de l’altre costat de la pantalla i cada dues setmanes  hi penjarem nou contingut on no hi faltaran vídeos informatius i jocs! No us ho perdeu! 

Us deixem un calendari on hi trobareu tot el que farem durant aquest curs perquè estigueu al corrent de tot! 



I per anar fent boca, us animem a respondre un petit quiz sobre el Casal de Joves, aviam si ho sabeu tot sobre nosaltres! ;)

LINK DEL QUIZ: quizizz.com/join?gc=21152848


Fins aviat!

Comentaris

Entrades populars